PočetnaMarathon9515. Treviso maraton 2018.
« Marathon95

15. Treviso maraton 2018.

Još jednu maratonsku sezonu članovi našeg kluba otvorili su nastupom u talijanskom Trevisu....

Fotografija vijesti
Kao i svake godine za članove našeg kluba maraton u Trevisu označava početak maratonske sezone za klupske maratonce. Ovogodišnji 15. Treviso maraton donio je već tradicionalno velike promjene u odnosu na prošlogodišnji. Naime već 5. godinu za redom mijenja se trasa maratona kao i mjesto starta i cilja i ove godine po prvi puta start i cilj je bio u samom gradu Trevisu.
Očito je to bila pozitivna promjena jer je nakon dugogodišnjeg pada sudionika iz godine u godinu ove godine došlo do porasta sudionika nastupilo je gotovo 2000 maratonaca.
Suprotno tom trendu, nakon što je svake godine nastupalo dosta naših maratonaca naš klub su ove godine predstavljali samo najbrži klupski maratonci  Ilijaš Jasmina i Pongračić Goran.
U skladu s očekivanjima bili su više nego uspješni: Jasmina je, nakon što je u prethodne dvije godine bila na 3. mjestu, ove godine završila na 4. mjestu u ženskom poretku sa odličnim vremenom 2:53:57, što je odlična najava za njezinu  još jednu uspješnu sezonu a vjerujemo i najuspješniju do sada.
Nešto malo brži ali slabije plasiran u poretku bio je Goran Pongračić koji je s vremenom 2:53:30 maratonsku utrku završio na 65. mjestu.

15. TREVISO MARATON - REZULTATI


Možemo reći da su naši "maratonci izviđači" odlično otvorili sezonu i na ostalim članovima kluba je da ih slijede :-)


Objavljeno 27.03.2018. u 21:23
RSS komentara Dodaj komentar

nužno
nužno