PočetnaMarathon95Crazy Hill Trail 2019.
« Marathon95

Crazy Hill Trail 2019.

Peto izdanje ove utrke kroz prekrasan ludbreški krajolik¸a koja je nezaobilazna i kod članova TK Marathon 95

Fotografija vijesti

U nedjelju, 10. ožujka u Ludbregu se održao  5. po redu Crazy hill, utrka po Ludbreškim šumama i goricama sa startom i  ciljem pred istoimenim kafićem.

Ove godine je utrku trčao poveći  broj članova kluba TK Marathon 95. Neki su se odlučili na kraću, plavu stazu, 16 km dugu s 415 metara visinske razlike stazu dok su neki željni malo duže avanture trčali crvenu, 34 km dugu stazu s 1040 metara visinske razlike.

Staza za razliku od prethodnih godine nije bila previše zahtjevna, jer od blata kojega je bilo svake godine i previše snijega i bljuzge od prešle godine ni traga. Nešto malo blata na pojedinim dijelovima nije radilo nikakve poteškoće trailerima pa su se i sve one uzbrdice i nizbrdice činile mnogo lakšima. Organizacija kao i uvijek dobra, okrepe također (roštilj na trećoj), jedino je vjetar u Ludbregu stvarao poteškoće i odnio ciljni balon. Trkači ga u šumi nisu previše osjetili.

Plavu stazu su trčali/trčale Žarko Horvat, Vanda Balaž, Jasenka Martinez, Dražen Vrček, Karmela Ivošević, Alenka Bađun i Jasna Škiljan, a crvenu Mišela Kovač, Mario Šoštarić, Tomislav Možanić i Lidija Vrbanić. Svi su sretno stigli na cilj i nitko se nije putem izgubio jer je staza bila dobro označena.

Posebne čestitke Mišeli koja je osvojila 2. mjesto u kategoriji seniorki.

Plava staza 16 km - REZULTATI

Crvena staza 34 km - REZULTATI

I tako još jedan trkači vikend je za nama. Slijedeće nedjelje novi izazovi, Zagrebački proljetni polumaraton.

Objavljeno 11.03.2019. u 21:10
RSS komentara Dodaj komentar

nužno
nužno