11. kolo 27. JOMA cross-lige Drava

152 natjecatelja na 11. kolu 27. JOMA cross-lige Drava…

… na kojem su ovaj put najbrži bili na najdužoj trkačkoj dionici 5.600 m Dinko Solić i Lea Mrak, na 2.000 m trčanja Luka Radetić i Lucija Jakopović, kod hodanja na 2.000 m Mladen Balažić i Valentina Škvorc, dok su kod nordijskog hodanja na 2.000 m najbrži bili Davor Hostić i Natalija Šprem.

Kod najmlađih na dužoj dionici od 800 m pobijedili su Nao Planinc i Leona Mašić, a na dionici od 400 m najbrži su bili Jakov Pavlic i Tija Slunjski.

11. KOLO U BROJKAMA

0
djevojčica/dječaka
0
sudionika na 2.000
0
sudionika na 5.600
0
hodačica/hodača

REZULTATI

REZULTATI 11. KOLOUKUPNI POREDAKFACEBOOK GALERIJA

Izdvajamo najuspješnije na 11. kolu:

Zadnje, jedanaesto, ovogodišnje proljetno kolo. Svaki put sam se nacrtala kod kupališnog mosta: nekada sam bila brža, nekada sporija. Jednom sam doletjela direkt nakon terenske nastave iz Zagreba (baš tada je i pao PB - adrenalin i neizvjesnost hoću li stići valjda su odradili svoje!), a jednom sam došla bolesna pa sam se nakon istrčanog kola ipak osjećala bolje 💪
Negdje od sredine (5. kolo, čini mi se), pridružio mi se i husband. Samo jedan jedini put nam se pridružio i junior mlađi. Plivanje mu je, za sada, ipak draže.
Eto, nakon više od deset godina kako živim u Varaždinu, napokon sam se navukla i na cross ligu Drava. To nije "samo" trčanje, već i svi dragi ljudi koji uljepšavaju četvrtke, ali i ostale dane u tjednu, svojom pozitivom 💙💚
A sada - čekamo jesenski nastavak!

Jadranka T.članica kluba

Vidimo se na 12. kolu za točno:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds