9. Triatlon liga Aquacity 2020.

Obavijest za sve ljubitelje triatlona kao i one koji će to tek postati!

Ako ste pomislili da smo vas zaboravili i da ćete ovo ljeto malo odmarati, prevarili ste se.

Evo približava nam se nova triatlonska sezona na popularnom Varaždinskome moru, samo ove godine pod velikim upitnikom i pod nekim novim okolnostima. U nadi da ćemo ipak ove godine moći održati makar jedno kolo lige puštamo najavu. Prema sadašnjoj situaciji lige i bilo kakve aktivnosti ne bi smjelo biti, ali pošto su krenula neka popuštanja mjera, nadamo se da bi se situacija do početka 1. kola 05.07. mogla stabilizirati i da bi liga mogla započeti. Ukoliko neće biti te mogućnosti , a sukladno sa situacijom  sa virusom pokušati ćemo održati baren jedno kolo, naravno uz dopuštenje svim mjerodavnih institucija.

Nakon što smo prošlo ljeto, na vaše i naše zadovoljstvo odradili jedan dobar posao što se tiče triatlona ( preko 60 takmičara po kolu) , krećemo dalje još jače i organiziranije.

Liga će se i ove godine sastojati od četiri službena kola koja će se bodovati za ukupan plasman, te jednim (petim) revijalnim kolom na kojem ćemo organizirati utrku štafeta , koje se pokazalo kao pun pogodak.
Isto tako, odlučili smo proglašenje najboljih organizirati nakon revijalnog kola kao i lani kako bismo u miru mogli srediti bodovno stanje i time izbjeći nenamjerne greškice.
Više informacija ćete pronaći, kao i uvijek, u službenom raspisu Triatlon lige Aquacity – u prilogu.
Kao i prošle godine i ove će za vas brinuti radišna i pozitivna ekipa iz TK Marathon 95, koja će se maksimalno potruditi da vam ništa ne nedostaje te da sva kola proteknu u najboljem redu.
Još uvijek razmišljate sudjelovati ili ne? – E pa nemojte više razmišljati! Podmažite bicikle, obrišite prašinu s plivaćih naočala, pripremite najdraže trkačke tenisice, nagovorite one još uvijek neodlučne, oboružajte se dobrom voljom i pridružite nam se na Aquacityju u srpnju i kolovozu!

Čekamo vas!

Više informacija i raspis lige možete pogledati na stranicama TRIATLON LIGE AQUACITY