1. kolo Triatlon lige Aquacity 2020

U nedjelju 05.07. počela je Triatlon liga “Aquacity 2020”, a počela je na najbolji mogući način, naime liga je otvorena s dva nova rekorda staze.
Hrvatski reprezentativac u triatlonu Matija Avirović oborio je 8 godina star rekord Adama Rožmarića koji sada iznosi 1:01:11, dok je kod žena isto tako reprezentativka Sonja Škevin dobrano popravila rekord Marije Lukine od prošle godine koji sada iznosi 1:02:38, inače oboje su članovi TK Swibir.
Dominaciju “swibirovaca” potvrdili su i Neven Radotović (2.) i Martin Horvat (3.) u sprint triatlonu, kod žena drugo mjesto u sprintu osvojila je Sonja Kreč SRD 315 Sjeverozapad a treća je bila Dijana Radotović članica TK Swibir.

U supersprintu kod muškaraca najbrže je sve tri dionice odradio Marko Topolnjak (Individualac) 44:55, drugi je bio junior Mihael Krobot (BK Mura Avantura) dok je treći bio Emerik Večerić (Omega Vž), kod žena najbrža je bila Nina Dobša iz AK Međimurja sa rezultatom 48:46, druga je bila Sara Domislović (TK Marathon 95), dok je treća bila Danijela Krobot (TK Kotoripski Begači).

Imali smo i šest najmlađih koji su se okušali u aquatlonu, a pobijedili su Zara Horjan kod kadetkinja i Dominik Domislović kod kadeta.

S obzirom na situaciju veoma smo zadovoljni odazivom na 1. kolu, 46 natjecatelja u sprintu i supersprintu plus 6 klinaca na aquatlonu – zadovoljavajuća je brojka i nadamo se da će se na sljedeća kola odvažiti još više triatlonaca i onih koji to žele postati😀.
Treba samo još napomenutu da su članovi TK Marathona 95 opet (poslovično😀) odradili posao oragnizacije najbolje što su mogli.
Sljedeće kolo je na rasporedu 19.07. i nadamo se da neće biti nikakvih problema sa virusom i tko zna čim sve ne 😁 i da ćemo održati još jedno regularno kolo.

Više o ligi pogledajte na stranici 9. TRIATLON LIGE AQUACITY


Rezultati 1. kola

SPRINT i AQUATLONSUPERSPRINTFACEBOOK GALERIJA


Vidimo se na 02. kolu za točno:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds