2. kolo Triatlon lige Aquacity 2020

U nedjelju 19.07. na prostorima Aquacitiya odrađeno je i 2. kolo popularne Triatlon lige. Nakon velike dominacije TK Swibir u sprint triatlonu u 1. kolu, u ovom kolu tu dominaciju preuzeo je klub TK Rudolf Perešin iz Gornje Stubice te su tako Vjeran Skupnjak 1:08:23 , Tomica Lešković i Romano Krstić odnijeli prva tri mjesta u muškoj, dok je Marija Lukina sa rezultatom 1:13:07 nadmoćno pobijedila u ženskoj konkurenciji, a druga je ciljem prošla Mateja Kaniški iz AK Varaždin kojoj je ovo bilo prvo triatlonsko iskustvo u životu.

U supersprintu kod žena pobijedila je Marina Obelić 52:51 članica AK Varaždin, druga je bila Danijela Krobot TK Kotoripski begači, dok je treće mjesto osvojila Sara Domislović TK Marathon 95.
Kod muškaraca pobijedio je sve bolji i bolji Mihael Krobot 42:22 član BK Mura avantura, drugi jer bio Goran Kočiš individualac, dok je treće mjesto osvojio Emerik Večerić član Omege.
Naravno bili su tu i najmlađi koji su se natjecali u aquatlonu tako je kod kadetkinja najbrže isplivala i istrčala Zara Horjan druga je bila Leona Domislović i treća Lana Mržljak Branilović.
Kod kadeta Borna Večerić bio je prvi dok je drugi bio Matija Turk.

Usprkos nepovoljnoj situaciji sa epidemijom uspjeli smo uspješno organizirati i ovo kolo, sljedeće kolo na redu je za tri tjedna kako je i predviđeno u kalendaru, dok će se zadnje kolo pomaknuti za tjedan dana (23.08. je na susjednom jezeru prvenstvo države u ribolovu i neki se sjećaju lošeg iskustva od prije dvije godine😀😀), tako da će se 4. kolo održati 30.08. ali više o toj promjeni kada dođe vrijeme za to.
Još jednom moramo pohvaliti vrijednu ekipu TK Marathon 95 koja vam je omogućila da sigurno završite utrku i da ne budete žedni i gladni u cilju🍉🍉🍉.

Zato marljivo trenirajte, pratite našu stranicu u vezi objava i naravno vidimo se 09.08. na 3. kolu

Više o ligi pogledajte na stranici 9. TRIATLON LIGE AQUACITY


Rezultati 2. kola

UKUPNI POREDAKFACEBOOK GALERIJA


Vidimo se na 03. kolu za točno:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds