Treće kolo Triatlon lige Beciklin

Po vrlo ugodnom vremenu za natjecanje održano je i 3. kolo ovogodišnje Triatlon lige Beciklin. Dobro vrijeme izmamilo je motivirane natjecatelje kojih je danas ukupno bilo 60 u tri discipline.

Kao i uvijek, utrku su započeli najmlađi aquatlonci, pa je tako kod djevojčica danas pobijedila Leona Domislović ispred Dore Horjan i Romine Kukine Balun. Kod dječaka Dominik Domislović je uletio u cilj ispred Frana Težačkog.

U najzastupljenijoj disciplini – supersprint – od 43 triatlonaca i triatlonki u muškoj i u ženskoj pobjedu su odnijeli gosti iz Triatlon kluba Rudolf Perešin, tako je kod žena pobijedila Kiara Hren ispred standardno dobre Zare Horjan, a treća je bila Sara Domislović, kod muških nadmoćno je pobijedio Martin Papišta drugi je bio Antonio Jerešić dok je treće mjesto zauzeo Goran Kočiš.

Gosti iz TK Rudolf Perešin

U sprint triatlonu u ženskoj kategoriji natjecale su se samo dvije triatlonke pa je tako pobijedila Dijana Radotović ispred Jadranke Težački. Kod muških prva tri mjesta u sprintu podijelili su Neven Radotović, Marijan Stepan i Jurica Cvjetko.

Naravno na kraju smo opet podijelili par lijepih nagrada koje nam je omogućio glavni sponzor lige Trgovina Beciklin, a moramo spomenuti i Servis viličara Cmrečnjak našeg vjernog, višegodišnjeg sponzora lige.
Dakle preostalo nam je još jedno kolo gdje će se odlučiti o ovogodišnjim pobjednicima i o poretku u kategorijama, a koje je na rasporedu 15.08.

Važna obavijest: utrka štafeta kao i proglašenje pobjednika ukupno i po kategorijama održat će se 29.08., a ne 05.09 kao što je bilo i najavljeno u raspisu. Zahvaljujemo na razumijevanju, a o cijelom događaju uskoro više informacija.
Naravno red je da spomenemo i organizatore TK Marathon 95, vrijedne i marljive, koji se trude da vam svako kolo prođe u ugodnom i fer natjecanju.
Vaš TK Marathon 95

Rezlutati:

Rezultati 3. koloS+A

Rezultati 3. koloSS

Fotke FB album.