Održano posljednje kolo Triatlon lige Beciklin

Po prilično vrućem  i sparnom vremenu završio je i službeni dio ovogodišnje jubilarne 10 triatlon lige “Beciklin“.  Ni dosta nepovoljni uvjeti nisu spriječili čak 66 triatlonki i triatlonaca da nastupe na zadnjem kolu. Opet su tu prednjačili dragi gosti iz TK Rudolf Perešin koji su došli u punom klupskom sastavu i koji su uz sve ostale natjecatelje pridonijeli odličnoj atmosferi prije, za vrijeme i na kraju utrke.

U utrkama najmlađih aquatlonaca kod djevojčica pobijedila Helena Dinjar, druga je bila Leona Domislović a treća Lana Mržljak Branilović. Kod dječaka pobijedio je Dominik Domislović ispred Frana Težačkog i Borne Večerića.

U najmasovnijoj disciplini , supersprint triatlonu kod žena pobjedu je odnijela Kiara Hren, druga je ciljem prošla sve bolja Tihana Kišak dok je treća bila Štefica Bubnajrić. 

 

Prilično zanimljiva utrka odvijala se u muškoj konkurenciji gdje je najbrži bio Antonio Jerešić, drugi je ciljem prošao Lovro Borovec, dok je treće mjesto zauzeo Emerik Večerić.

U najtežoj disciplini sprint triatlonu opet je u ženskoj utrci pobijedila članica TK Rudolf Perešin kako i u prve dvije discipline kod žena, pobjedu je odnijela Marija Likina koja je pobijedila i ukupnom poretku na sprint utrci, druga je bila njena klupska kolegica Nika Kuhta, dok je treće mjesto pripalo Jadranki Težački.

Kod muškaraca u sprint triatlonu prvi je bio Željko Kliček ispred Marijana Stepana i Igora Šurlana.

 

 

Službeni dio lige je gotov, 29.08. imat ćemo još tradicionalnu utrku štafeta (uskoro više detalja) i uz malu zakusku podijelit ćemo medalje , pehare i nagrade sponzora po kategorijama i ukupnom poretku. 

 

 

Zahvaljujemo se svim sudionicima na izdržljivosti, upornosti i sportskom fer-playu, zahvaljujemo se glavnom sponzoru Trgovini Beciklin, te vjernom, višegodišnjem sponzoru – Servis viličara Cmrečnjak. Također, puno hvala svim volonterkama i volonterima našeg kluba, TK Marathon 95 bez kojih realizacija lige ne bi bila moguća.

Rezultati 4. kola, a uskoro slijedi i ukupni poredak:

Rezultati 4. koloAQ

Rezultati 4. koloSS

Rezultati 4. koloS

Fotoalbum, FB