Završeno 10. izdanje Triatlon lige Beciklin

 

U organizaciji TK Marathon 95 završilo je 10. izdanje Triatlon lige na Varaždinskom moru – Aquacityu. Sve je počelo na početku ljeta startom Jurinih 3×1 s velikim brojem sudionika koji su se okušali i upoznali s triatlonom kao sportom budućnosti.


Svatko je mogao sudjelovati prema svojim mogućnostima i sposobnostima, od disciplina za najmlađe – aquatlon – na kojem je nastupilo desetak mladih triatlonaca, u supersprintu za one brze natjecatelje te sprint za nešto izdržljivije.

Prvo od četiri kola bilo je iznimno zanimljivo s velikim brojem sudionika triatlonaca, trkača, biciklista. Već na startu je bilo zanimljivo i pokazalo se da neće biti lako izboriti se za postolje u ukupnom poretku. Kako su se održavala kola triatlon lige polako su se favoriti odvajali od ostalih i pokazalo se da se treningom i natjecanjem može puno postići.

Završnica ovogodišnje lige održala se jučer nakon štafetnog supersprinta u kojem je snage odmjerilo 15 ekipa.

Nakon obrade rezultata koje možete pogledati i pratiti u prilogu, dodijeljene su nagrade za najuspješnije osvajače odličja po dobnim kategorijama i u ukupnom poretku aquatlon, supersprint i sprint discipline.

Iznimno zadovoljni organizacijom i komunikacijom zahvaljujemo se svim natjecateljima, sucima i pomoćnicima, fotografima, navijačima i prije svega klubu koji redovito održava i organizira našu tri-ligu TK Marathon95.

Izuzetno nam je drago zahvaliti se gostima iz Tk Rudolf Perešin bez kojih ova liga ne bi bila zanimljiva, a isto tako i gostima iz Zagreba, Koprivnice, Petrinje, Međimurja i okolnih mjesta koji su doprinijeli atraktivnosti lige.

Naravno ne smijemo zaboraviti ni naše vjerne sponzore Trgovinu biciklističkom opremom Beciklin koja nas je počastila s izuzetno lijepim i vrijednim nagradama, a ujedno je bila i glavni sponzor ovogodišnje lige, kao i našeg dugogodišnjeg sponzora Servis viličara Cmrečak koji je financijskom donacijom doprinio da ligu odradimo na najbolji mogući način.

Još jednom veliko hvala svima i nemojte nam zamjeriti ako je bilo kakvih propusta i pogrešaka.

Pred nama su novi izazovi o kojima ćemo vas uskoro izvijestiti zato nas pratite i uključite se u rad i treninge u našem klubu.
Vidimo se uskoro!
Vaš TK Marathon 95

Rezultati štafete:

ŠTAFETE REZULTATI 2021

Ukupni poredak Triatlon lige Beciklin:

Ukupni poredak TL Beciklin