11. Triatlon liga “Beciklin”

11. TRIATLON LIGA „BECIKLIN“

1. SUP DUATLON LIGA

U nedjelju 19.06. na prostorima Aquacitiya počinje nova 11. sezona popularne Triatlon lige, a natjecanje će nastaviti i sup duatlonci natjecanjem u 2. kolu.

Start 1. kola triatlona je u 9:10 minuta kada startaju najmlađi u disciplina aquatlona (plivanje + trčanje) u 9:30 startaju natjecatelji u disciplinama supersprint i sprint triatlon.

Da liga postaje sve popularnija raduje i podatak da su se najavili i triatlonci iz Mađarske (14) Triatlon Team Barcs i Slovenije (6) TK 3LIFE iz Maribora. Naravno tu su i domaći natjecatelji iz svih županija sjeverne Hrvatske, Zagreba, Siska, Petrinje…

Sve je to znak da nas očekuje jedno lijepo i atraktivno triatlonsko natjecanje, a TK Marathon 95 kao nositelj organizacije pokušati će se potruditi da sve prođe u najboljem redu. Da bude još zanimljivije glavni sponzor Trgovina biciklističkom opremom „Beciklin“ počastit će nas s nekoliko lijepih nagrada koje ćemo podijeliti kroz tombolu na kraju natjecanja.

Istog dana samo u malo kasnijem terminu održati će se i 2. kolo Sup duatlon lige sa startom u 11:00 sati, disciplina se sastoji od 2700 metara „supanja“ i 2000 metara trčanja.

Nositelji organizacije su SUP Varaždin i TK Marathon 95

Više o takmičenjima možete pronaći u samim raspisima utrka.

Vaš TK Marathon 95

Triatlon liga Beciklin

SUP duathlon liga