11. Triatlon liga Beciklin – 2. kolo

Triatlon liga “Beciklin” vozi 🚴‍♀️🚴 dalje.
U nedjelju 17.07. na prostorima Aquacitya održano je 2. kolo ove lige koja više nije samo lokalnog karatktera jer ligu redovito posjećuju i natjecatelji iz Slovenije i Mađarske ali i iz svih županija sjeverne Hrvatske.
Ukupno 90 natjecatelja okušalo u aquatlonu, supersprint triatlonu i sprint triatlonu.
Tako su na najkraćoj dionici u aqatlonu za najmlađe prva tri mjesta u ženskoj konkurenicji odnijele simpatične gošće iz Triatlon kluba Barcs redom: 1.Boszo Sonia 2. Jambor Katalin i 3. Jambor Julia, kod dječaka ovaj puta najbrže je plivao i trčao Borna Večerić, drugi je bio Šoić Tin, dok je treće mjesto osvojio Roko Kišasondi
U supersprint triatlonu sudjelovalo je ukupno 41(10 žena i 31 muškarac) natjecatelja i natjecateljki, u jakoj konkurenciji kod muškaraca ovaj puta pobjedu je odnio Lendsze Mate, drugi je bio njegov klupski kolega iz Triatlon kluba Barcs Bence Aron, dok je treći ciljem projurio Karlo Dimec.
Kod žena najbolja je ovaj puta bila Zara Horjan, druga je bila Kiara Hren dok je treće mjesto osvojila Mira Boszo.
U najdužoj i najtežoj disciplini Sprint triatlonu pobijedila je kod žena Lora Žuliček, druga je bila Tihana Kišak a treća Jana Hren.
Kod muškaraca ovaj puta je slavio Rašan Lovro, par sekundi iza njega u cilj je ušao Neven Radotović dok je treći bio Sven Relac
Treba još napomenuti da je na sprint triatlonu isto tako sudjelovao 41 natjecatelj (8 u ženskoj i 33 u muškoj)
Zahvaljujemo svim natjecateljima koji su nas posjetili u takvom broju i koji su dorinijeli sportskoj i odličnoj atmosferi prije , za vrijeme i nakon utrke.
Ne smijemo tu zaboraviti i izvanrednu ekipu organizatora TK Marathona 95 koja se pobrinula da sve prođe u najboljem redu i isto tako obaćajemo da ćemo se truditi da na ovako visokoj razini odradimo i ostala dva kola.

Rezultati 2. kola

AQUATHLONSUPER SPRINTSPRINT

Sljedeće 3. kolo na rasporedu je 31.07. na istom mjestu

Više informacija o utrci, raspored utrka i raspis možete pronaći na web stranicama 11. TRIATLON LIGA BECIKLIN i facebook stranici


Fotogalerija (by Branimir “Brane” Kišak)

FOTOGALERIJA

Vidimo se na 03. kolu za točno:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds