Kozjak – pojedinačno i ekipno PH

U subotu, 15.10. sa startom u Kaštel Sućurcu održano je pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju za juniore, juniorke, seniorke i seniore pod nazivom 14. planinska utrka Kozjak

Staza za juniore je bila dužine 5,7 km, a od naših predstavnika nastupila je Anja Jambrešić te u poretku zauzela odlično 3. mjesto!

Rezultati 5,7 km

Staza za seniore je bila dužine 8 kilometara, a natjecatelji su trebali savladati uspon od razine mora do vrha, koji se nalazi na 762 metra nadmorske visine. Prvenstvo je okupilo najbolje hrvatske atletičarke i atletičare pa je konkurencija bila iznimno jaka.

Za TK Marathon 95 nastupilo je 7 predstavnika: Iris Jambrešić, Martin Horvat, Božidar Mavrin, Andrej Gužvinec, Mario Šoštarić, Nikola Habrlin i Benjamin Radetić.

Rezultati 8 km

U ekipnom poretku prvenstva Hrvatske TK Marathon 95 je zauzeo solidnu 8. poziciju, a posebno veseli činjenica da je prosjek godina naših 8 predstavnika bio 26,5 godina tako da mjesta za napredak ima još puno.

Poredak PH

Zato pozivamo i ostale članove kluba da nam se pridruže na pojedinačnom i ekipnom PH u cestovnom trčanju koje će se održati 29.10. u Zaprešiću (Westgate Shopping City).

RASPIS