Započela 13. Triatlon liga ‘Beciklin’ 2024

Ove nedjelje je u našoj organizaciji održano prvo kolo 13. Triatlon lige ‘Beciklin’ 2024.

Natjecalo se u tri discipline i to aquatlon za najmlađe, sprint triatlon i supersprint triatlon. Vremenski uvjeti su bili idealni, a voda za plivanje savršena.  Ove godine imamo novu stazu za plivanje kojom je smanjen i ubrzan prijelaz u zonu tranzicije. Prvi su startali najmlađi.

Na aquatlonu za klince koji se sastoji od 70 m plivanja i 700 metara trčanja imali smo troje najhrabriji predstavnika i to Doru Horjan koja je bila prva, drugi Teodor Edvard Vindiš te treća Varhelyi ViktoriaRezultati aquatlona.

Na supersprint disciplini koja se sastoji od 375 m plivanja, 14 km bicikliranja i 2,5 km trčanja najbrži je bio Goran Kočiš, nakon njega u cilj ulazi Nikola Brežnjak te kao treća ukupnog poretka, a prva žena je Zara Horjan. Mladen Fijok je treći triatlonac, dok je druga triatlonka bila Nikolina Šoltić, a treća Marina Obelić.  Ovu disciplinu je uspješno završilo 28 natjecatelja. Rezultati supersprinta.

Na najdužoj disciplini sprint triatlona koja se sastoji od 750 m plivanja, 21 km bicikliranja i 5 km trčanja  najbrži je bio Ivan Avirović, drugi Kristijan Stunković te treći u cilj ulazi Josip Hižman. Jedina žena koja je sudjelovala na ovoj disciplini bila je Romana Bregović. Ovu disciplinu završilo je 23 natjecatelja. Rezultati sprinta.

Zahvaljujemo se svima na dolasku na prvo kolo, sljedeće će se održati 30.06.2024. na istoj lokaciji. Vidimo se! 🙂