Kronometar 1 na 1 s dva starta

ŠTO: KRONOMETAR 1 NA 1 s dva starta – 2. kolo ULTRA lige Drava 2020.
GDJE: most pored dravskih bazena
KADA: utorak 04.08.2020. u 19:00 sati

Jeste li ikada imali priliku okušati se protiv izravnog konkurenta u utrci 1 na 1? Na drugom kolu ULTRA lige moći ćete upravo to jer borit ćete se protiv opakog konkurenta, ali i protiv samoga sebe.

Za razliku od prošle godine kada su organizatori određivali parove, ove godine parove će odrediti kvalifikacijska runda (2 km), nakon koje slijedi glavna utrka KRONOMETAR 1 na 1 (5,6 km).

Kvalifikacijska trka u dužini od 2 km započinje točno u 19:00 sati. Svi startaju u isto vrijeme i po dolasku u cilj odredit ćemo parove duela na sljedeći način:

  • prvi protiv drugog
  • treći protiv četvrtog
  • peti protiv šestog
  • itd.

Da ne bi bilo puno kalkuliranja i vrijeme kvalifikacijske utrke ulazi u bodovanje!

Točno 20 minuta nakon ulaska posljednjeg trkača iz kvalifikacijske runde kreće glavna utrka na 5.6 km u kojoj svakih 30 sekundi po dvoje trkača u duelu kreću u isto vrijeme sa sredine mosta – jedan kreće u desnu stranu, a drugi u lijevu stranu, tako da tijekom utrke trče po suprotnim stranama nasipa odvodnog kanala prema HE Varaždin. Trči se do 2. mosta, zatim preko mosta i po drugoj strani natrag do startno/ciljnog prostora.

Boduje se neto vrijeme kvalifikacijske utrke + neto vrijeme glavne utrke + dodatni bod za pobjedu u duelu na glavnoj utrci.

Prijave za utrku se primaju na e-mail ulid@marathon95.hr ili na licu mjesta najkasnije 30 minuta prije početka utrke.

Startnina: besplatno

Utrka je na rasporedu 04.08.2020. u 19:00 sati

Prošlogodišnje rezultate možete pogledati na sljedećem linku:

Kronometar 1 na 1 2019. – REZULTATI

Fotogaleriju iz 2019. možete pogledati OVDJE