Triatlon liga Aquacity 1. kolo

U nedjelju 07.07.2019. održano je prvo kolo triatlon lige Aquacity koje je pokazalo da se triatlon vratio u Varaždin na velika vrata. Nastupilo je 45 natjecatelja u sprint i supersprint triatlonu, dok su u najkraćoj aquatlonskoj utrci nastupile dvije mlade sportašice od 5 i 10 godina.

Na startu su se pojavila brojni već poznati natjecatelji koji su jedva dočekali ligu, ali i mnogo novih koji su se po prvi puta željeli okušati u ovom atraktivnom sportu, a sudeći po njihovim dojmovima  vjerojatno im nije i posljednji puta . Da im ne bi sljedeći puta nedostajalo motiva pobrinuli su se gdin. Mladen Vučemilo (78 god) i gdin. Zvonimir Tumpić (71 god) koji su svojom borbenošću i zalaganjem pokazali da triatlon kao sport i nije tako veliki bauk te da se uz malo dobre volje i naravno primjerenu fizičku spremu sve može.

Pobjednici na prvom kolu su bili Vjeran Skupnjak i Marija Lukina (oboje TK Rudolf Perešin) na sprint triatlonu, Danijela Krobot (TK Kotoripski begači) i Antonio Jerešić  (TK Swibir) na dionici supersprinta te Zara Horjan (TK Zrinski) u disciplini aquatlona.

A da sve prođe u najboljem redu pobrinuli su se članovi TK Maratoh 95 koji su osigurali da utrka prođe u najboljem redu i u dobrom raspoloženju.

Ujedno vas pozivamo na sljedeće kolo koje će se održati 21.07. na istom mjestu i nadamo se u još brojnijoj postavi.

REZULTATI 1. KOLO

(po segmentima)

SPRINTSUPERSPRINT+ AQUATLONFACEBOOK GALERIJA

Vidimo se na 2. kolu za točno:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds