3. kolo Zimske brdske lige Ivančica

Na prvom pravom zimskom kolu nastupila 83 natjcatelja!

Snijeg koji je napadao na Ivančici s petka na subotu pružio je pravi zimski ugođaj na ovogodišnjoj Zimskoj brdskoj ligi. Za razliku od prošla dva kola kada je nastupilo puno novih natjecatelja, ovo je kolo bilo rezervirano za one najhrabrije koji su prošli sve nedaće – od leda, preko bljuzge do proklizavanja po snijegu. Unatoč tome natjecatelji su mogli doživjeti pravi zimski ugođaj. Temperatura je bila ugodna, oko 3 °C na startu uz nešto jači južni vjetar u cilju. 

Ukupno 83 sudionika završilo je 3. kolo, a snijeg je uzrokovao da ovoga puta “samo” 7 natjecatelja (od čega 1 žena) ostvari rezultat ispod jednog sata.

Na 3. kolu najbrži je bio Andrej Gužvinec (TK Marathon 95) s rezultatom 55:56.  Drugi je u cilj stigao Saša Horvat (AK Međimurje) s vremenom 58:04, dok je treći bio Jurica Škrlec (AK Zabok) s vremenom 58:38.

Kod žena uvjerljivo najbrža je bila Ana Štefulj (AK Sljeme) s rezultatom 59:19. Drugo vrijeme ostvarila je Irena Kos Kukec (individualka) s vremenom 1:09:02, a treća je bila Ivančica Jež (individualka) s vremenom 1:12:09.

Hoće li nam i sljedeće kolo obilježiti snijeg provjerite na 4. kolu koje je na rasporedu 29.12.2019. u 9:00 sati na istome mjestu!

REZULTATI 3. KOLOUKUPNI POREDAKSLIKE FACEBOOK

 

STATISTIKA 3. KOLA:

0
sudionika ukupno
0
žena
0
muškaraca
 

 

Vidimo se na 4. kolu za točno:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds