2. kolo ULTRA lige – Kronometar 1 na 1

Završilo je 2. kolo ULTRA lige i utrka “Kronometar 1 na 1 (s dva starta)”

Po kišnom vremenu, utrka je privukla 37 trkača i trkačica koji su, osim protiv samoga sebe, imali priliku okušati se u duelu protiv opakog konkurenta.

Za razliku od prošle godine kada su suci određivali parove, ove godine parove je odredila kvalifikacijska runda (2 km), nakon koje je uslijedila glavna utrka KRONOMETAR 1 na 1 (5,7 km).

Natjecatelji su kretali točno sa sredine mosta kod Dravkog kupališta, po dvoje u razmaku od 15 sekundi na način da je jedan krenuo u desnu, a drugi u lijevu stranu te su trčali klasičnu stazu Cross lige, ali u duljini od 5.700 metara na način da trče po suprotnim stranama nasipa. Za ukupni poredak zbrajalo se neto vrijeme prve utrke i neto vrijeme druge utrke, a za pobjedu u duelu dobivao se dodatni bod.

Najbrži su bili: kod muškaraca Neven Jurković (27:41) i kod žena Mirela Turk (32:11) te su pobjedom u duelu osvojili dodatni bod i uzeli puni plijen 101 bod!

Sljedeća utrka “5.000 metara na Slobodi” je na rasporedu za točno 7 dana, prijave su obavezne, a prijaviti se možete OVDJE

REZULTATI

REZULTATIFACEBOOK GALERIJA

Vidimo se na 3. kolu i utrci na 5.000 m za točno:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds