Kišno i veselo – 2. kolo triatlon lige Beciklin

Po neobičnom, a moglo bi se reći i po ludom i nezaboravnom vremenu, održano je i 2. kolo Triatlon lige Beciklin.  Iako je pljuštalo ‘ko iz kabla’, to nije pokolebalo 50 triatlonaca koji su se hrabro našli na startu 2.kola.

Vjerojatno su i vremenske prilike kumovale malo slabijem odazivu, pa su tako na utrci aquatlona sudjelovala samo dva natjecatelja, pobijedio je Fran Težački ispred simpatične Dore Horjan koja je redoviti sudionik naše lige.

U supersprint triatlonu pobjedu je odnio isto tako dugogodišnji sudionik lige Emerik Večerić, dok su za njim u cilj ušli Karlo Dimec kao drugi i Goran Kočiš kao trećeplasirani.

Kod žena i ovaj puta je pobijedila Zara Horjan starija od sestara Horjan, iza nje je kao i na 1.kolu bila Štefica Bubnjarić dok je ovaj puta treća bila  Sara Domislović.

U sprint triatlonu kod žena ovaj put pobjedu je odnijela Marija Lukina, druga je bila Dijana Radotović, a treća Jadranka Težački.

Sedmogodišnjoj Dori Horjan kiša nije nimalo smetala, zapravo, čini se da je još više uživala u svojoj utrci! Bravo Dora! <3

Kod muškaraca u sprint triatlonu pobijedio je  Neven Radotović, Marijan Stepan bio je drugi,  dok je treće mjesto osvojio Željko Kliček.

Na kraju nam se vrijeme ipak smilovalo pa smo uspjeli utrku privesti do kraja i na opće zadovoljstvo podijeliti par nagrada kroz tombolu Trgovine Beciklin koji je ujedno i glavni sponzor lige uz, naravno, našeg dugogodišnjeg sponzora Servis viličara Cmrečak.

Sljedeće kolo na rasporedu je 01.08. na istom mjestu, uz nadamo se bolje vremenske uvjete, pa će se vjerojatno i oni koji su još uvijek neodlučni odvažiti i okušati u ovom lijepom sportu.

Vidimo se, 

Vaš  TK Marathon 95

 

Rezultati:

Rezultati 2. koloSS

Rezultati 2. kolo S+AQ

(Ukoliko u rezultatima primjetite kakvu nepravilnost molimo vas da javite u inbox naše FB stranice, uvjeti za suđenje su bili danas nešto zahtjevniji… Hvala! )

Odličan foto-album današnjeg kola by Mario Šoštarić.