Početak rada triatlon kluba Sjever

Poštovani sportaši i zaljubljenici sportova izdržljivosti,

Želimo vas pozvati da se priključite novoosnovanom Triatlon klubu Sjever i unaprijedite svoje plivačke, biciklističke i trkačke vještine. Kroz sustavan trening cilj nam je početnike koji ulaze u svijet sporta naučiti kako završiti svoju prvu utrku, a aktivne rekreativce potaknuti da pronađu nove sportske ciljeve u triatlonu, duatlonu, akvatlonu, kros natjecanjima ili dugoj triatlon distanci. Osnovna želja nam je stvoriti naviku kretanja i treniranja, pozitivno utjecati na zdravlje, te smanjiti rizik ozljeda koje donosi sjedilački način života. Kroz zajedničke treninge stvaramo snažnu grupu u kojoj motiviramo jedni druge, te na taj način putujemo do svojih snova.
Sa treninzima se kreće u UTORAK  1.3.2022. u 19:30 na Gradskim bazenima Varaždin, a vodit će ih voditi stručni treneri sa višegodišnjim iskustvom rada u sportu  : Lovro Lisjak, magistar kineziologije i izbornik multisport triatlon disciplina i Antonio Jerešić, student Kineziološkog fakulteta sa usmjerenjem kondicijska priprema sportaša.
 
  1. GODIŠNJA ČLANARINA      150 kn > plaća se jednom godišnje, te omogućava svim sportašima (i onima koji ne treniraju redovito u klubu)  da sudjeluju u utrkama Hrvatskog triatlon saveza
  2.  MJESEČNA  ČLANARINA    3 sporta          300 kn > plivanje, trčanje, biciklizam/hike, ukupno 4x tjedno
  3.  MJESEČNA ČLANARINA     1 ili 2 sporta    250 kn > plivanje ili trčanje i biciklizam/hike, ukupno 2x tjedno
Treninzi će biti 4x/tjedno po 1 – 1,30h.
RASPORED:
plivanje UTORAK i ČETVRTAK 20h, bazen Varaždin
trčanje (po dogovoru) – najčesće SRIJEDA 17h , a povremeno PETAK 17h, parking Arene Varaždin
biciklizam NEDJELJA 10h, Kapucinski trg
Za više informacija pratite našu facebook stranicu Triatlon klub Sjever ili nazovite 098/1307-995, a mi ćemo vam objasniti daljnje upute oko upisa u klub.
Srdačan sportski pozdrav
Lovro Lisjak, predsjednik Triatlon kluba Sjever