Jasmina Ilijaš 3. na Splitskom maratonu

U nedjelju 27. 02. održan je pod veoma neugodnim vremenskim uvjetima( bura i hladno vrijeme) 2. Splitski maraton i polumaraton na kojem su veoma uspješno nastupili i članovi TK Marathon 95 i to 2 žene i 6 muških na maratonskoj utrci, dok ja na pola kraćoj dionici u polumaratonu nastupilo 2 žene i 7 muškaraca.

Daleko najveći uspjeh ostvarila je Jasmina Ilijaš koja je u maratonskoj utrci u ukupnom poretku sa rezultatom od 2:58:50 osvojila 3. mjesto a ujedno je bila i najbrža od svih hrvatskih predstavnica.

Utrku je uspješno završila i Lidija Vrbanić koja je osvojila ukupno74. mjesto kod žena.

Od muškaraca najbrži član kluba bio je Goran Pongračić koji je osvojio i 2. mjesto u svojoj starosnoj skupini, Mladen Fijok i Ivan Šantek istrčali su veoma uspješno svoj prvi maraton u životu. Od muškaraca još su na maratonu nastupili: Pongračić Mario, Moslavac Saša i Miroslav Buco Zebec.

Ništa manje nisu bili uspješni i polumaratonke i polumaratonci koju su po nepovoljnim vremenskim uvjetima istrčali utrku svaki prema svojim trenutačnim mogućnostima i formi.

Kod žena zastupale su nas: Kaniški Danijela i Jadranka Težački od muških predstavnika tu su bili( redoslijed prema ulasku u cilj) : Kušćer Anđelko, Andrija Barbir, Levanić Branko, Težački Darko, Kovačević Matija, Stecević Mladen i Đurinić Davor

Sve u svemu jedan lijepi trkački izlet. Rezultati i poredak svih članova kluba u linku

22. Split Marathon