POBJEDA JASMINE ILIJAŠ NA 23. SPLITSKOM MARATONU

U nedjelju 26.02. je u Splitu održan 23. Međunarodni  Splitski maraton  na kojem je u konkureciji 67 žena pobijedila fantastična Jasmina Ilijaš članica TK Marathon 95 kluba iz Varaždina, ona je stazu od 42195 metara dužine  istrčala u vremenu od 2:55:54 i tako postigla jedan od najvrjednijih rezultata u klupskoj povijesti.

Klupsku priču zaokružili su odličnim rezultatima i ostali članovi kluba , tako je svoj osobni rekord u utrci maratona postigao Neven Jurković koji je rezultatom 2:55:58 osvojio ukupno 14. mjesto ukupno i 1. mjesto u kategoriji M45 , srebrnu medalju je osvojio Pongračić Mario u kategoriji M55 dok je neuništivi Jakov Klapež bio nadmoćno prvi u kategoriji mladića od 70  i više godina. U maratonskoj utrci nastupili su još u konkurenciji žena Perica Kaniški dok su u muškoj konkurenciji još trčali Saša Moslavac i Andrej Gužvinec.

 

Imali smo i natjecatelje u polumaratonu (21095 metra). Za dobar rezultat u polumaratonu pobrinula se Jasenka Martinez koja je osvojila 1.mjesto u kategoriji Ž60 , od žena nastupila je još i Danijela Kaniški . Kod muškaraca nabolji iz kluba je bio Nino Banovec koji je rezultatom od 1:35:22 zauzeo 74. mjesto, a utrku su još uspješno završili Kovačevič Matija, Levanić Branko, Težački Darko i Stecević Mladen.

Ne smijemo zaboraviti i jedinu štafetu koja je maratonsku dužinu savladala za 3:39:00 i u kategoriji mješovitih (2+2) štafeta osvojila 3.mjesto, štafeta je nastupila u sastavu Lidija Vrbanić, Lidija Lončarić, Anđelko Kušćer i Mario Šoštarić.

Sve u svemu jedan fantastično uspješan dan za TK Marathon 95 u Splitu. Kako bi se reklo Nima Splita do Splita i naravno ponovilo se i sljedeće godine.

Kompletne rezultate možete pronaći na www.splitmarathon.com

Vaš TK Marathon 95,  Varaždin