Godišnja skupština ,,TK MARTHONA 95” – 2024.

Skupština je održana  u petak 8.3.2024. točnije na dan žena u prostorijama Zajednice sportskih udruga grada Varaždina.

Prije samog početka godišnje skupštine članovi ,,TK Marathona 95” podijelili su simbolično svim pripadnicama ljepšeg spola mali znak pažnje odnosno karanfile.

Na redovnoj godišnjoj skupštini varaždinskog Trkačkog kluba ‘Marathon 95’   Ladislav Gregornčić i Nikola Habrlin podnijeli  su izvještaje za 2023. godinu. Istaknuto je da su održane već tradicionalno sve lige (kros liga Drava, zbl Ivančica i triatlon liga Beciklin) i tri utrke 6. zimski polumaraton, 11. Dravski ultracross i 29. Varaždinski polumaraton koji je ujedno bio i prvenstvo Hrvatske ekipno i pojedinačno u polumartonu. Istaknuto je da je klub završio kao 25. na HAS-ovim tablicama što je 11. mjesta bolje nego prošle godine. Naravno spomenuto je 3. mjesto ženske ekipe  na prvenstvu Hrvatske  u 6. sati, dva 4. mjesta ženske ekipa na prvenstvu Hrvatske i pobijede Jasmine Ilijaš na Splitskom maratonu.

Predsjednik Ladislav Gregorinčić  predložio je plan rada kluba i financijski plan za 2024. godinu kao i novi statut, a  skupština je sve prijedloge jednoglasno prihvatila.

Na kraju su podijeljene prigodne nagrade najupornijim i najboljim članovim kluba. Ženskoj ekipi na 6. sati koja je osvojila 3. mjesto na prvenstvu Hrvatske u sastavu  Ana Pavčec, Lidija Vrbanić i Danijela Kaniški. Jasmini Ilijaš koja je pobijedila na Splitskom maratonu i osvojila dva četvrta mjesta na prvenstvima Hrvatske. Iris i Anji Jambrešić  s najviše nastupa na Prvenstvima Hrvatske  i Andreju Gužvincu s najviše nastupa na prvenstvima Hrvatske kod muških članova .