5. Kotoripska petnajstica

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

5. Kotoripska petnajstica

07/09/2019 @ 10:00 - 12:30

TK Kotoripski begači poziva na petu kros utrku ‘Kotoripska petnajstica’ koja će se održati u subotu, 7. rujna s početkom u 10 sati sa startom i ciljem kod farme ‘Muškatljin’ u Donjoj Dubravi.

Kao što i sam naziv utrke govori, duljina staze je 15 kilometara, a pravila bodovanja su prema Kupu SZ HR 2019. Staza prolazi nasipom uz rijeku Muru i uz posebni ornitološki rezervat ‘Veliki Pažut’, a cijelom trasom utrke trči se po makadamu.

Natjecanje se provodi u više kategorija: seniorke/seniori (rođ. 1980. i mlađi), veteranke/veterani 1 (rođ. 1970. do 1979.), veteranke/veterani 2 (rođ. 1960. do 1969.) i veteranke/veterani 3 (rođ. 1959. i stariji).

Startnina iznosi 50 kuna, a organizatori su osigurali pokale za prva tri natjecatelja (muški/ženski) ukupno, odličja za prva tri natjecatelja po kategorijama te prijelazni pehar za ukupnog (muški/ženski) pobjednika, a kako dodaju iz TK Kotoripski begači, natjecatelji koji osvajaju pokale ne ulaze u nagrađivanje po kategorijama.

Startne brojeve osigurava organizator i obavezni su za sve natjecatelje (za obje dionice koriste se “crveni” brojevi Kotoripskih begača koji mole trkače da iste obavezno donesu sa sobom na utrku). Prijava i podizanje startnih brojeva je na dan utrke od 8:30 sati, a organizator osigurava tri punkta sa osvježenjem na stazi i jedan na cilju.

Trči se i utrka građana na dionici od tri kilometra, a satnica je ista kao i za dužu utrku. Ukupni pobjednici (muški/ženski) osvajaju pokal, dok za prvo troje u muškoj i ženskoj kategoriji su osigurane medalje (juniori/ke; seniori/ke; veterani/ke). Ukupni pobjednici ne ulaze u nagrađivanje po kategorijama, a startnina iznosi 20 kuna.

Obavezno nošenje startnog broja i sportski “fair play”. Trči se na vlastitu odgovornost. Mlađi od 18 godina nemaju pravo sudjelovanja na dužoj utrci. Organizator osigurava novi startni broj, mjerenje vremena, fotogaleriju, okrijepe i nagrade. Trči se bez obzira na vremenske uvjete, a po završetku utrke Kotoripski begači pripremaju domjenak za sve sudionike.

Za više informacija pratite facebook stranicu organizatora TK Kotoripski begači.

Details

Date:
07/09/2019
Time:
10:00 - 12:30
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/groups/1533284786895421

Organizer

TK Kotoripski begači

Venue

Kotoriba
Kotoriba, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map

Dodaj komentar