10. Triatlon liga Beciklin, I. kolo

 

U nedjelju 04.07. na prostorima Aquacitiya održano je 1. kolo ove godine jubilarne 10. Triatlon lige „Beciklin“.

Po idealnom vremenu za takmičenje u tri discipline: sprint triatlon, supersprint triatlon i u aquatlonu za najmlađe, ukupno je nastupilo 58 natjecatelja, što je za ovu vrstu sporta odlična brojka.

Natjecanje su otvorili najmlađi koji su se natjecali u aquatlonu (70 m plivanje + 700 m trčanje) , najbrža je kod djevojčica bila Leona Domislović ispred Dore Horjan i Lane Mržljak Branilović , dok je kod dječaka prvo mjesto osvojio Dominik Domislović, drugi je bio Fran Težački, a treći Borna Večerić.
U najzastupljenijoj disciplini supersprint triatlon (375 m plivanje + 14 km bicikl + 2,5 trčanje) kod žena prvo mjesto odnijela je Zara Horjan, druga je u cilj ušla Štefica Bubnjarić dok je treća bila Tihana Kišak. Kod muškaraca pobjedu je odnio Goran Kočiš, drugi je bio Emerik Večerić dok je treći bio Ivan Avirović.

U najtežoj disciplini duplo dužoj od supersprinta, u sprint triatlonu (750 m plivanja + 21 km bicikla + 5 km trčanja) pobijedio je u muškoj konkurenciji Robert Špoljar, dok mu je za vrat puhao Vjeran Skupnjak. Treći bio Neven Radotović.
U sprint triatlonu su nastupile dvije žene, prvo mjesto je osvojila Dijana Radotović ispred Jadranke Težački.

Ovom prilikom zahvali bi svima koju su nas počastili dolaskom, prije svega redovitim i dugogodišnjim gostima, te isto tako vjernoj ekipi TK Rudolf Perešin iz Stubice kojima je naša triatlon liga postala nezaobilazna destinacija.
Na kraju spomenimo i glavnog sponzora Trgovinu „ Beciklin“ koja nas je počastila s par lijepih nagrada u tomboli, a koja će biti na kraju svakog kola. Također, tu je i naš redovit sponzor Servis viličara „Cmrečak“.

Još jednom hvala svima i vidimo se na sljedećem kolu koje je na rasporedu u nedjelju, 18. 07. sa startom u 9:10 h, nadamo se u još većem broju.

Vaš TK Marathon 95, Varaždin

Rezultati 1. koloS

Rezultati 1. koloSS

Rezultati 1. koloAQ