REZULTATI – 7. Zimski polumaraton, Mrzli cener i Ledena petica

Ovogodišnji 7. Hervis Zimski polumaraton, Mrzli cener i Ledena petica istrčalo je 346 trkača i trkačica.

Varaždinski Zimski polumaraton u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95 specifičan je po starosnom hendikepu odnosno po tome što se starta po starosnim kategorijama, najprije najstariji trkači, oni s više od 70 godina, a nakon tri minute sljedeća starosna kategorija po pet godina i tako sve do onih mlađih od 40 godina. Tako utrka ima i dvostruke pobjednike – one koji su prvi ušli u cilj te one s najboljim neto vremenom.

Ledenu peticu završilo je 77 trkača i trkačica. Prvi su u cilj utrčali Marko Horvat, Vedran Rešetar i Dino Božić kod muškaraca te Marina Godinić, Lea Kos Rešetar i Ana-Mary Posavec kod žena.

Mrzli cener završilo je 137 trkača i trkačica. Prvi su u cilj utrčali Andrej Hladnik, Karmelo Mrvica i Bruno Hlebar kod muškaraca te Špela Gonza, Ivana Zeljko i Mateja Golenja kod žena.

Na Zimskom polumaratonu završilo je 132 trkača i trkačica. U poretku s uključenim vremenskim hendikepom, prvi je u cilju bio Blaž Orešnik , a slijede ga Jurica Tomac i Alen Štefanić, dok je kod žena prva u cilj ušla Jasmina Ilijaš, zatim Nina Dobša i Nada Siladi.

Najbrži (po neto vremenu) bio je Blaž Orešnik (1:11:34), zatim Jurica Tomac (1:11:48) i Žan Žepić (1:14:35). Kod žena je najbrža bila Jasmina Ilijaš (1:21:15), a slijede ju Nina Dobša (1:33:55) i Tihana Drumev (1:37:48).

U nastavku možete pogledati (neslužbene) rezultate:

REZULTATI – UTRKA LEDENA PETICA

REZULTATI – UTRKA MRZLI CENER

REZULTATI – UTRKA POLUMARATON – prema ukupnom vremenu (hendikep utrka)

REZULTATI – UTRKA POLUMARATON – prema postignutom neto vremenu

Rezultati su objavljeni prema vremenu ulaska u cilj (hendikep polumaraton) kao i prema postignutom realnom vremenu svakog sudionika utrke polumaratona.

Za sve eventualne primjedbe u vezi rezultata možete nam se obratiti putem službene facebook stranice ili na našu službenu e-mail adresu info@marathon95.hr