Nove klupske web stranice

Od 22. svibnja 2019 klub ima nove web stranice

Nakon gotovo 10 godina, TK Marathon 95 je dobio novi izgled, malo moderniji i s dodatnim funkcijama.

Neke stvari će ostati iste – i dalje ćemo redovno pratiti sva događanja vezana uz klub, a moći ćete im pristupiti u glavnom izborniku pod “Novosti“. Posebno će pod “Naše utrke” biti prikaz svih naših liga i utrka, a tako i svih objava koje su vezane za pojedinu utrku, a novitet je i arhiva u kojoj ćete moći pratiti sva dosadašnja događanja po mjesecima i godinama i malo se vratiti u prošlost.

Novost je i “Kalendar” koji će prikazivati sve nadolazeće utrke, a moći ćete ih jednostavno preuzeti na računalo klikom na export events koja se nalazi na dnu te stranice.

Pojednostavili smo i način pristupanja klubu – to će biti moguće i putem online prijavnice, nakon čega ćete na e-mail dobiti sve potrebne informacije.

Početkom lipnja kreću i prijave za Varaždinski polumaraton, a one će biti moguće putem web stranice www.varazdinski-polumaraton.com

S obzirom da je stranica tek pokrenuta, ima još dosta posla da se neke stvari poslože, korigiraju i dodaju sadržaji stoga molimo za malo razumijevanja za eventualne pogreške.

Za sva pitanja i nejasnoće možete nas kontaktirati.

TK Marathon 95 Team