CENTRUM MUNDI – LUDBREG 2023. , KRABAT TRAIL

Još jedan uspješan trkački vikend je za nama i opet nas je bilo svugdje.  Daleko najbolji rezultat postigao je Neven Jurković koji na utrci Centrum Mundi 2023 koja se održavala u Ludbregu, stazu u dužini od 10 km prošao za 35:27 i tako  osvojio prvo mjesto u ukupnom poretku od 147 trkača i trkačica. Bravo za Nevena koji je ovim rezultatom na početku sezone  pokazao da možemo od njega ove godine očekivati još odličnih  rezultata.

Naravno ne smijemo izostaviti ni naše ostale članove koji su isto tako postigli odlične rezultate na utrci koja je obilovala odličnom muzikom i pozitivnom energijom .

 

Tako su na 10 km još sudjelovali :

 Vedran Veršić koji je osvojio 11. mjesto, za njim su u cilj još ušli kao 14. Martin Horvat, 20. Mario Pongračić koji je u kategoriji M50 osvojio 3.mjesto, 26.mjesto Saša Moslavac, 47.Kristijan Sokolić, 90. nezaustavljiva Jasenka Martinez koja je opet pomela konkurenciji u kategoriji ŽM60 i osvojila 1. mjesto, 95. je bio Jakov Klapež, 105. Danijela Kaniški, 110. Lidija Lonačarić koja je u kategoriji ŽM50 osvojila 3. mjesto, 116. Gordon Logožar-Javk,117. Branko Muha, 126. Mladen Stecević  i 142. Tomislav Fotak

Imali smo i predstavnika i na 4.km gdje je Nikola Habrlin osvojio 11.mjesto od 131 takmičara,

 

Sve u svemu jedno ugodno subotnje poslijepodne u Centru svijeta. Kompletne rezultate možete naći na web stranici  https://www.stotinka.hr/hrv.

Bilo nas je i na Žumberku na utrci Krabat trail  -1. Kolo kontinental trail  lige gdje je Mario Šoštarić nastupio na najdužoj dionici od 36 km i osvojio odlično 18.mjesto , nastupila je i Maja Matačić koja je  dio ekipe SD Lastavica na upola kraćoj stazi bila 35. ukupno, 5. Od žena i 1. U kategoriji M40.

Rezultati su također dostupni na https://www.stotinka.hr/hrv.

Nedjelju 19.03  održala se u Ludbregu Canicross utrka u sklopu Welcome Spring festivala te je naš David Igrec sa svojim psom Đimijem osvojili 2. mjesto.

Da ne zaboravimo ni sestre Jambrešić koje su se natjecale na 1. kolu lige Rudar u Murskom Središću gdje su ciljem prošle kao 2. Iris i kao 3. Anja u ženskoj konkurenciji na dionici od 6km

Bravo za sve i nestrpljivo čekamo nadolazeće utrke, već sljedeći vikend je Zagrebački proljetni polumaraton sa preko 1500 takmičara a biti će nas i na Marsu.

Vaš Marathon 95

.